Mix & match με τις συλλογές DESSO Essence

Mix & match με τις συλλογές DESSO Essence

Κατασκευασμένες με γνώμονα την ευελιξία, οι ανθεκτικές και λειτουργικές συλλογές Essence έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν άψογα μαζί. Όλες οι συλλογές της οικογένειας Essence μπορούν εύκολα να συνδυαστούν μεταξύ τους, για να προσφέρουν υψηλής ποιότητας δάπεδα σε προσιτή τιμή. Εξερευνήστε τις συλλογές και ανακατέψτε τις με τον τρόπο σας!


Essence

H Essence είναι μια εντυπωσιακά απλή λύση δαπέδου σε μοκέτα πλακάκι με ατελείωτο δημιουργικό πεδίο. Η συλλογή Essence, που ενεργεί ως δομικό στοιχείο σε ένα χαρτοφυλάκιο τεσσάρων συλλογών σε μοκέτα πλακάκι, έρχεται σε μια παλέτα 31 αναζωογονητικών χρωμάτων, όλα ενσωματωμένα σε όλες τις σειρές Maze, Structure και Stripe. Επιτρέπει παιχνιδιάρικο πειραματισμό και άψογο τελικό αποτέλεσμα.

Essence Maze

Διαθέτοντας ένα εκπληκτικό γεωμετρικό μοτίβο, η Essence Maze προσφέρει μια παλέτα χρωμάτων που κυμαίνεται από υποτιμημένα ουδέτερα έως έντονα. Η σειρά των 12 χρωμάτων έχει σχεδιαστεί για αντιστοίχιση πλακιδίων πλακιδίων από την οικογένεια προϊόντων Essence και μπορεί να εγκατασταθεί τυχαία δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Essence Stripe

Η Essence Stripe προσθέτει μια αίσθηση νεανικού παιχνιδιού στην οικογένεια προϊόντων Essence. Διαθέτοντας ένα γραμμικό, ριγέ σχέδιο και μια παλέτα 12 αναζωογονητικών χρωμάτων, συμπληρώνει οποιοδήποτε άλλο προϊόν στις συλλογές Essence, Maze και Structure.

Essence Structure

Η Essence Structure παίρνει μια πιο οργανική μορφή. Η εμφάνισή του «πετροπλυμένου» επιτυγχάνεται με την αντιπαράθεση φωτεινών και σκοτεινών τόνων. Διατίθεται σε μια παλέτα 12 χρωμάτων, πλακίδια 50x50 cm και σανίδες 100x25 cm και μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της οικογένειας Essence, προσφέροντας πλήρη δημιουργική ευελιξία.

Προτεινόμενες συλλογές